KAARTVERKOOPKaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en bij de festivalkassa op het terrein tijdens het festival zelf. Echter, uitverkocht = uitverkocht! Dus koop je kaarten in de voorverkoop om zeker te zijn van een geldig entree bewijs.


Kaarten kosten in de voorverkoop 15,00 euro voor het festival op zaterdag 13 juli. Ook is het mogelijk om in de voorverkoop een passepartout te kopen die zowel op vrijdagavond 12 juli als zaterdag 13 juli geldig is voor 17,50 euro. Dat scheelt je dus 2,50 euro! Om kaarten te kopen in de voorverkoop kun je via het formulier op deze pagina, ticketscript en facebook je kaarten bestellen. Wil je je kaarten liever in een winkel kopen? Dat kan natuurlijk ook. Bij Music & More kun je ook je kaarten kopen.

Koop je je kaarten aan de kassa van het festival, dan kosten de kaarten voor de preparty op vrijdag 12 juli, 5,- euro en voor het festival op zaterdag 13 juli, 17,50 euro. Het passepartout kan alleen op vrijdag aan de kassa worden gekocht voor 20,00 euro. Voorverkoop tot 10 Juli!Op het terrein van Metalfront worden de nodige voorzieningen t.b.v. het festival getroffen. Zo zullen er ruim voldoende sanitaire voorzieningen te vinden zijn, valt er het een en ander te snacken en natuurlijk zijn er frisse versnaperingen te koop. En bij ons kost een muntje geen € 2,50 maar slechts € 2,00. Het festival vindt plaats onder de beschutting van een grote feesttent. Dus ook met slecht weer, blijft iedereen toch lekker droog.

Op het festival gelden uitereraard de gebruikelijke regels. Geen glas, geen eigen consumpties, (uitgezonderd water in plastic flesjes) geen vuur- en steekwapens zoals kruisbogen, messen, pistolen, machinegeweren, zwaarden, enz. enz. Ook hebben we liever dat je je huisdieren thuis laat. Er mag niet in het kanaal gezwommen worden en we adviseren ook zeer nadrukkelijk om niet voor de trein te springen, ook niet als je het echt niet meer ziet zitten. Veel bezoekers zullen namelijk graag weer met de trein terug naar huis willen na afloop. Binnenkort zal nog een "officieel" regelement op deze site te downloaden zijn.

De routes naar het terrein zal vanaf het station middels een plattegrond worden aangegeven. Verder zullen er op de rotondes aan de invalswegen bordjes worden geplaatst die de je in de juiste richting zullen wijzen. En mocht je het zekere voor het onzekere willen nemen, kijk dan even op de routepagina op deze site. Hier kun je eenvoudig met behulp van google maps je route naar het festival plannen. We hopen zoveel mogelijk van jullie te mogen begroeten op 12 en 13 juli a.s!